Paashaas bezoekt de kinderen!

Afgelopen zondag zijn we met bijna alle kinderen van de Buurtvereniging paaseieren gaan zoeken. Helaas was het Cycloonpark nog niet klaar, dus zijn we uitgeweken naar het Galgenveld. Op de fiets zijn we vanuit de straat richting het bos vertrokken. Eenmaal in het bos aangekomen was er eerst een korte uitleg waar ze mochten gaan zoeken. Na het gezamenlijke aftellen vlogen de kinderen en papa’s en mama’s alle kanten op, opzoek naar de eieren. Gelukkig met behulp van alle kinderen hebben we de eieren weer kunnen vinden. Eenmaal terug in de schuur was er voor alle kinderen iets lekkers met wat ranja. Na het soepen hebben alle kinderen nog mooie paaseieren versierd voor thuis. Het was een erg leuk ochtendje en hopelijk tot volgend jaar! De foto’s van deze leuke ochtend vind je onder het kopje foto’s.

Reacties gesloten.