Druk bezochte kerstmiddag!

Op zaterdag 8 december hebben we zoals elk jaar weer de straat mooi verlicht met onze sierlijke kerstklokken. Deze hebben we overigens dit jaar allemaal vernieuwd door ze te vervangen met led verlichting. Nadat we alle kerstklokken, kerstboom en overige versieringen hadden opgehangen konden de kinderen bezig met hun kerstboom. Elk jaar staat er bij Jan in de voortuin een grote kerstboom (gesponsord door ID-groen) die door de kinderen versierd wordt met slingers, kerstballen en verlichting. Elk jaar schittert deze weer volop als je door de straat rijdt.

Na het versieren kwamen alle leden bijeen in de werkschuur om er een leuke middag van te maken. De kinderen konden een mooie kleurplaat maken en kregen daar een leuk cadeautje voor. Daarna was er voor alle leden een gezellige bingo onder leiding van Richard en Eelco. Het ging er fanatiek aan toe onder alle leden die er natuurlijk met de hoofdprijs vandoor wilde gaan. Uiteindelijk was het Riet die er met de hoofdprijs vandoor ging. Al met al een zeer geslaagde middag!

Reacties gesloten.