Geslaagd septemberfeest 2018

Na maandenlange voorbereiding was het dan zover. Voor de buurtvereniging Prins Hendrikstraat kon het septemberfeest beginnen. Alle leden van de buurtvereniging hebben dit jaar weer de handjes uit de mouwen gestoken om de straatversiering weer tot een prachtig geheel te maken. Donderdagavond waren alle puntjes op de I gezet en kon er eindelijk een glaasje op gedronken worden. We begonnen de week altijd met een bezoek van onze vrienden van het oranje-comitiee die ons elk jaar graag van een borreltje voorzien. Op donderdagavond is er altijd de traditionele buurtavond waar alle leden van harte welkom zijn om een gezellig drankje met elkaar te doen. Helaas geen wimpel voor ons dit jaar, maar wel weer de eerste prijs.

Op zaterdagochtend was het al vroeg gezellig en druk in de straat omdat Shirley op werd gehaald als de koniging. Nadat we verwend werden met lekkere broodjes, de Volharding en Olympia was het tijd om richting het gemeentehuis te gaan.

Daar werden we opgewacht door de wethouder die ons hartelijk verwelkomde. Na een drankje bij het gemeentehuis was het tijd om richting de tent te gaan. Helaas is het ons niet gelukt om een nieuwe koning of koniging te worden, maar volgend jaar gaan we het zeker weer proberen. Tot volgend jaar!

Reacties gesloten.